ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ ΑΕΒΕ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων και σκαφών που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά.

 
Ιστορική Αναδρομή
Η εταιρία ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ με έτος ίδρυσης το 1972 είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των αδερφών Μαρκουλάκη. Το 1980, η εταιρία ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρία (ΑΕΒΕ)
 
 
Από το 1980 και μετά η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ ΑΕΒΕ ακολουθεί αλματώδη και ανταγωνιστική πορεία στην ελληνική αγορά. Οι εισαγωγές της εταιρίας καλύπτουν τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, τόσο της Ευρώπης όσο και της Αμερικής και καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
 
Δραστηριότητες
Στις δραστηριότητές της εταιρίας συγκαταλέγεται η χονδρική και λιανική πώληση μιας τεράστιας γκάμας ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού όπως μίζες, δυναμό, όργανα σκαφών, καλοριφέρ και air condition καθώς και το service λεωφορείων και φορτηγών με την αξιοπιστία του ονόματος ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ.
 
 
Στόχοι Εταιρίας
Στόχοι της εταιρίας μας είναι η άμεση και αποδοτική εξυπηρέτηση του πελάτη, η επίτευξη ανταγωνιστικών τιμών και πάνω από όλα η διατήρηση πολύχρονων συνεργασιών.